Mangowy Kurnik

Świetna Robota, jestem Twoją fanką! My Dear Forensic Lady jest najlepsze. Ale Your Head`s Fallen Off Again powoli zdobywa moje serce ;)

Dziękuję za twoją egzystencję i za to że chce ci się tłumaczysz te wszystkie tytuły. W końcu nie muszę tylko po angielsku czytać . Czekam na nowe Chaptery (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡

Cześć! Jestem osobą, która tłumaczy Your Head’s Fallen Off Again na hiszpański. KurinoKuro zostawiła komentarz pod jednym z rozdziałów, że mogę się z nią(/nim) skontaktować, aby otrzymać chińskie materiały źródłowe, ale nie wiem, jak to zrobić… Jestem tym bardzo zainteresowana(/zainteresowany). Co mogę zrobić? I bardzo dziękuję!

Hello, i am the persnon doing the spanish translation of Your Head’s Fallen Off Again, KurinoKuro left a comment in of those chapters saying that i could contact them for the raw chinese materials, but I dont know how to contact them... i am interested in those materials though, what can i do? and thank you so much

I dont speak polish
No mówię po polsku

Świetnie się czyta Twoje tłumaczenia. Wyjaśnienia i informacje na końcach rozdziałów to świetna sprawa. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

Nie wiem czy przeczytasz ten komentarz ale żywię drobną nadzieję, że tak. Nie jestem pewna czy oficjalnie zakończyłaś działalność grupy, czy tylko na mangadex ale jeśli to pierwsze, to chciałam podziękować za wszystkie wspaniałe tłumaczenia i cudowne serie jakie brałaś na warsztat przez te wszystkie lata. Rozumiem decyzję i mimo, że faktycznie, w tym kraju, większość działań wygląda jak walka z wiatrakami to wiedz, że jednak są osoby które są Tobie wdzięczne za ciężką pracę i serce które w to wkładałaś. Serdecznie dziękuję jeszcze raz za wszystko i trzymaj się ciepło ❤️

Last edited:

Users who are viewing this thread