1101601

Jak tak czytam te swoje wypociny, to aż mi się smutno robi. Raczej wątpię, że poziom prędko wzrośnie. Też wydaje mi się, że dodawanie co niektórych notek mija się z celem, bo się powtarzają, komentuję w ten sam sposób, albo narzekanie, że nie wiem jak przetłumaczyć. Na najbliższych dniach możliwe, że powrócę do sorcerera. Ten projekt na dzień dzisiejszy ma tylko 29 czap, więc raczej szybko go nadgonię. Otstatni rozdział na manganelo został dodany prawie miesiąc temu. Nie wiem z jaką częstotliwością wychodzą rozdziały, ale nie bedę sprawdzał tego, bo mi się nie chce i mnie to nie interesuje. Następne rozdziały (po przetłumaczeniu 29) wpadną jak sie uzbiera większa ilość, do tego czasu będę trzaskać inne projekty. Jak już skupię sie na sorku, to prawdopodobnie będę tłumaczył równolegle inną mangę (też dosyć krótką bo ma 44czap, też miesiąc prawie nic nie wychodzi, też nwm z jaką częstotliwością wychodzi, więc ten sam schemat). Co do ilości wychodzących rozdziałów, powiedziałbym, że się zwiekszy ilość wypuszczanych, bo zwiększyłem efektywność tłumaczenia (tłumaczyłem w mało efektywny sposób), ale przez różne przeciwności zbytnio mi się nie chce tłumaczyć... Nie zrozumcie mnie źle, nie rzucam tłumaczenia, ale to nie zmienia tego, że mi się chce.

Member
najbardziej w tej mandze lubię twoje komentarze
czekam na kolejne rozdziały

Users who are viewing this thread