1108182

Trochę zbyt późno, ale chciałbym Was z góry przeprosić za to, co odje**łem w 17 rozdziale. Po skończeniu edycji rozdziały przeglądałem na szybko i jakimś cudem umknęły mi te nie starte ang napisy, ale za cho**rę nie mogę ogarnąć jakim cudem nie zauważyłem połowy dymku po ang XD... tzn. zauważyłem, to oczywiste, ale jakoś nie zakodowałem sb tego w głowie. Dalej, co do edycji... kurdeeeee ale mi się ostatnio nie chciało jej ogarniać... Edycja co prawda wymaga czasu, ale też nie przesadzajmy jakoś, ale w dużej mierze przez moje problemy schodzi mi na nią o wiele za dużo czasu, niż w rzeczywistości powinno to zajmować. Sam się dziwię dlaczego mi tyle to schodzi. Miałem w planach skończyć do max dzisiaj 29 rozdział, ale mam tylko 20. Chciałbym was za to serdecznie przeprosić... jutro wrzucę resztę to co mam na dysku(zrobiłem samo tłumaczenie rozdziałow do przodu) + postaram się dokończyć resztę, ale nie obiecuję, że się wyrobię.

Edit: Miałem wiele podejść do edytowania, ale zawsze mi się odechciewało

Fed-Kun's army
Dzięki za rozdziały i czekam na kolejne. Może stunned przetłumaczyć jako oszołomiłeś mnie/ zdziwić się?

Users who are viewing this thread