a0a173e3-738c-4c0c-980a-954bd4593e7d
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 365 May 2, 2024 #2 Dzięki za tłumaczenie 😍 👍 Przecudowne, aż nie mogę doczekać się kontynuacji 😆 👍 Jest szansa na jakiś maraton w najbliższym czasie? Pozdrawiam 💋💝💖💓
Dzięki za tłumaczenie 😍 👍 Przecudowne, aż nie mogę doczekać się kontynuacji 😆 👍 Jest szansa na jakiś maraton w najbliższym czasie? Pozdrawiam 💋💝💖💓
L Latinitas Group Leader Joined May 5, 2024 Messages 4 May 5, 2024 #3 BoginiNefertari said: Dzięki za oryginał 😍 👍 Przecudowne, aż nie mogę czekać kontynuacji 😆 👍 Jest szansa na jakiś maraton w czasie? Pozdrawiam 💋💝💖💓 Click to expand... Właśnie jest robiony maraton cały sezon. W trakcie poprawiania i wstawiania więc niedługo powinny się pojawić kolejne rozdziały
BoginiNefertari said: Dzięki za oryginał 😍 👍 Przecudowne, aż nie mogę czekać kontynuacji 😆 👍 Jest szansa na jakiś maraton w czasie? Pozdrawiam 💋💝💖💓 Click to expand... Właśnie jest robiony maraton cały sezon. W trakcie poprawiania i wstawiania więc niedługo powinny się pojawić kolejne rozdziały
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 365 May 12, 2024 #4 Cudnie, już nie mogę się doczekać 😆👍💖💓💝💗 Dzięki za info💋💋💋