Dangerous Lover - Ch. 56 - Rozstanie

Member
Czyli xixi wszystko rozumie i ma tak jakby wszytko pod kontrolą. Dobra A KURWA MAC BLONDYNA WJE O TYM I GRA GKUPIA PRZED MENADŻEREM CZG ZNOW KOMUNIKACJA W TEJ SERI POSZLA SIE JEBAC? kobity wy moje kochane porazmawiajcie ✨️✨️ większość waszych trudności wtedy zniekie ☺️🤭

Mam nadzieję że XIXI z prawdziwą Yuner wszystko zaplanowały, nie widzę tutaj wyjaśnienia rozstania... Moze w następnych odcinkach. ???

Contributor
Mam nadzieję że XIXI z prawdziwą Yuner wszystko zaplanowały, nie widzę tutaj wyjaśnienia rozstania... Moze w następnych odcinkach. ???
Wczytaj się dokładnie w to, co Xixi mówi dziadkowi. Zastawiła pułapkę na swoją macochę by utwierdzić dziadka, że podjął właściwą decyzję co do przekazania rodzinnego interesu. A może dziadka też wkręca?

W każdym razie Huang Yun'er najpewniej o wszystkim wie, sądząc po tonie jej wypowiedzi (jeszcze sobie wszystko odbijemy).

Najgorsza wiadomość to taka, że to koniec tomiku i na kolejny odcinek trochę sobie poczekamy.

Last edited:
Member
Jest tu jakaś niespójność. Na początku XiXi kontrakt podpisywała tłumacząc potrzebą przyzwyczajenia dziadka do tego, że jest lesbijką (oficjalnie) przed ujawnieniem uczuć do tej drugiej Yuner (fioletowa) a jednocześnie chęcia ochrony Yuner (blondi) przed dziadkiem (dziadek wiedział że węszy w sprawie pożaru). Więc wie o celach Yuner. Oczywiście usuniecie ciotki będzie korzystne ale... to nie był chyba początkowy cel. Jednocześnie blondi sądząc z ostatnich rozdziałów leci jednak na dziewczyny co nie było takie oczywiste na początku. I początkowo czysto interesowny związek dostał innej dynamiki.

Jest tu jakaś niespójność. Na początku XiXi kontrakt podpisywała tłumacząc potrzebą przyzwyczajenia dziadka do tego, że jest lesbijką (oficjalnie) przed ujawnieniem uczuć do tej drugiej Yuner (fioletowa) a jednocześnie chęcia ochrony Yuner (blondi) przed dziadkiem (dziadek wiedział że węszy w sprawie pożaru). Więc wie o celach Yuner. Oczywiście usuniecie ciotki będzie korzystne ale... to nie był chyba początkowy cel. Jednocześnie blondi sądząc z ostatnich rozdziałów leci jednak na dziewczyny co nie było takie oczywiste na początku. I początkowo czysto interesowny związek dostał innej dynamiki.
Miałam podobne odczucia od początku, ale po tym jak XIXI wspomniała o matce po akcji z dziadkiem kiedy H Yuner ją opatrywała to wydało mi się że ani SzanSzan ani Yuner ( fioletowa ) nie są jej aż tak bliskie jak teraz Huang. Myślę też że to nie XIXI była miłością SzanSzan.. Mogę się mylić. :)

Users who are viewing this thread