Dangerous Lover - Ch. 57 - Yun'er i jej rola życia

nie wiem czy to przez to że czytam to na lekcji, ale troche się pogubiłam w tym co się teraz dzieję. chyba muszę przeczytać wszystkie chaptery od nowa. jednego jestem pewna, że aktualna relacja blondi i xixi jest na pokaz, ale jeszcze nie wiem co chcą tym osiągnąć

Member
Xixi mam wrażenie ze nje wierzy w ta wesje zdarzeń... i mam wrażenie ze blondyna sie dogadała z xixi o wersję zdazen zakładajcie ze owy czek dostarczyła osobiście. Jestem ciekawa jak rlzwinie sie historiabo mam wydaje mi sie ze w kropce.

Tak swoją droga śmieszy mnie sterdzienie jakie tlumaczko użyłaś do wytłumaczenie nam brzoskinowego długu, " na goroca" przysięgam smiechlam jak to przeczytalam xD

Member
Hmm. Coś mi tu nie gra. Miałem wrażenie że siostra Yuner i Chenxi miały się ku sobie. Z drugiej strony na początku narracja wskazywała na romans Chenxi i fioletowej Yuner. A teraz dziadek wyskakują z taką rewelacją. Bez wódki nie rozkminisz. I czego naprawdę chce fioletowa od blondi. Na początku chciał ją wymazać u Chenxi i showbiznesie. Po co ta wizyta????

Users who are viewing this thread