6a9d3a7e-15a6-4f6a-94aa-8e804ced6504
_Bayern Joined Jan 8, 2023 Messages 5 Feb 5, 2023 #2 Патриотизм в моей крови прям зашкаливает. Правда, я не понимаю зачем цензурить слово на букву Н в названии.
Патриотизм в моей крови прям зашкаливает. Правда, я не понимаю зачем цензурить слово на букву Н в названии.
S Shytnyra Joined Mar 23, 2023 Messages 1 Mar 23, 2023 #3 _Bayern said: Патріотизм в моей крови прямо зашкаливает. Правда, я не розумію зачем цензурить слово на букву Н в назві. Click to expand... Другальок я якщо чесно не розумію як ти то все читав і про яку ще цензуру ти говориш
_Bayern said: Патріотизм в моей крови прямо зашкаливает. Правда, я не розумію зачем цензурить слово на букву Н в назві. Click to expand... Другальок я якщо чесно не розумію як ти то все читав і про яку ще цензуру ти говориш
anime_6915 Active member Joined Mar 17, 2023 Messages 49 Mar 23, 2023 #4 _Bayern said: Патриотизм в моей крови прям зашкаливает. Правда, я не понимаю зачем цензурить слово на букву Н в названии. Click to expand... де ти цензуру знайшов? Ти про літери Ni? в оригіналі так само пишеться
_Bayern said: Патриотизм в моей крови прям зашкаливает. Правда, я не понимаю зачем цензурить слово на букву Н в названии. Click to expand... де ти цензуру знайшов? Ти про літери Ni? в оригіналі так само пишеться