ae9485ef-86bc-436d-8426-35a6834028d6
slimarwen Dex-chan lover Joined Apr 7, 2019 Messages 570 Jan 20, 2025 #2 Nie no jestem.coraz bardziej przekonana, że zmieniła się kreska tej manhwy, jest inna 😩 Dzięki wielkie za tłumaczenie, mam nadzieję, że Elena szybko zrezygnuje z pomysłu porzucania Lexiona ❤️❤️❤️❤️
Nie no jestem.coraz bardziej przekonana, że zmieniła się kreska tej manhwy, jest inna 😩 Dzięki wielkie za tłumaczenie, mam nadzieję, że Elena szybko zrezygnuje z pomysłu porzucania Lexiona ❤️❤️❤️❤️
M m1lvav Joined Oct 21, 2024 Messages 1 Jan 25, 2025 #3 slimarwen said: Nie no jestem.coraz bardziej przekonana, że zmieniła się kreska tej manhwy, jest inna 😩 Dzięki wielkie za tłumaczenie, mam nadzieję, że Elena szybko zrezygnuje z pomysłu porzucania Lexiona ❤️❤️❤️❤️ Click to expand... Jest tak jak myślisz, od sezonu 2 (od rozdziału 38) kreska jest inna. Chyba najbardziej to widać po Lexionie.
slimarwen said: Nie no jestem.coraz bardziej przekonana, że zmieniła się kreska tej manhwy, jest inna 😩 Dzięki wielkie za tłumaczenie, mam nadzieję, że Elena szybko zrezygnuje z pomysłu porzucania Lexiona ❤️❤️❤️❤️ Click to expand... Jest tak jak myślisz, od sezonu 2 (od rozdziału 38) kreska jest inna. Chyba najbardziej to widać po Lexionie.