f2c21f4e-c6cc-477c-af5e-47a54297a666
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,300 May 6, 2025 #2 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Już myślałem że seria została porzucona. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału. 💪💪💪💪
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Już myślałem że seria została porzucona. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału. 💪💪💪💪
IdemolkaI Member Joined Nov 26, 2020 Messages 9 May 8, 2025 #3 DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Już myślałem że seria została porzucona. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału. 💪💪💪💪 Click to expand... Nie porzucona ino mamy małe problemy kadrowe (za mało czasu/chęci na skanlacje) i ciężko mieć pełny skład w projektach...
DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Już myślałem że seria została porzucona. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału. 💪💪💪💪 Click to expand... Nie porzucona ino mamy małe problemy kadrowe (za mało czasu/chęci na skanlacje) i ciężko mieć pełny skład w projektach...