4ea63931-b7db-4292-950b-6e7bd601dcea
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 603 Mar 20, 2023 #2 Dzięki wielkie za rozdział. Bardzo się cieszę że tłumaczycie tą serię. Czekam na dalsze rozdziały mola książkowego. Do następnego. 💪💪💪💪
Dzięki wielkie za rozdział. Bardzo się cieszę że tłumaczycie tą serię. Czekam na dalsze rozdziały mola książkowego. Do następnego. 💪💪💪💪
Nakato Power Uploader Joined Feb 4, 2018 Messages 51 Apr 3, 2023 #3 DRycerz said: Dzięki wielkie za rozdział. Bardzo się cieszę że tłumaczycie tą serię. Czekam na dalsze rozdziały mola książkowego. Do następnego. 💪💪💪💪 Click to expand... Teraz trza będzie trochę poczekać. Tłumacz z jp ma trochę na głowie
DRycerz said: Dzięki wielkie za rozdział. Bardzo się cieszę że tłumaczycie tą serię. Czekam na dalsze rozdziały mola książkowego. Do następnego. 💪💪💪💪 Click to expand... Teraz trza będzie trochę poczekać. Tłumacz z jp ma trochę na głowie
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 603 Apr 4, 2023 #4 Nakato said: Teraz trza będzie trochę poczekać. Tłumacz z jp ma trochę na głowie Click to expand... Rozumiem. Mam dużą cierpliwość. Będę czekał na wznowienie tłumaczenia. Pozdrawiam Tłumacza. Jestem mu ogromnie wdzięczny za tłumaczenie tej serii. 😁
Nakato said: Teraz trza będzie trochę poczekać. Tłumacz z jp ma trochę na głowie Click to expand... Rozumiem. Mam dużą cierpliwość. Będę czekał na wznowienie tłumaczenia. Pozdrawiam Tłumacza. Jestem mu ogromnie wdzięczny za tłumaczenie tej serii. 😁
Nakato Power Uploader Joined Feb 4, 2018 Messages 51 May 2, 2023 #5 DRycerz said: Rozumiem. Mam dużą cierpliwość. Będę czekał na wznowienie tłumaczenia. Pozdrawiam Tłumacza. Jestem mu ogromnie wdzięczny za tłumaczenie tej serii. 😁 Click to expand... Mam już japońskie tłumaczenie Zabieram się za tłumaczenie z angielskiego i niedługo coś się pojawi 🥳
DRycerz said: Rozumiem. Mam dużą cierpliwość. Będę czekał na wznowienie tłumaczenia. Pozdrawiam Tłumacza. Jestem mu ogromnie wdzięczny za tłumaczenie tej serii. 😁 Click to expand... Mam już japońskie tłumaczenie Zabieram się za tłumaczenie z angielskiego i niedługo coś się pojawi 🥳