5c6cff82-a455-45fc-aa78-85968cbdacb0
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 730 Jan 30, 2025 #2 Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
slimarwen Dex-chan lover Joined Apr 7, 2019 Messages 623 Jan 30, 2025 #3 Dzizas ile jeszcze będzie trwała ta pogoń!? I co to za nowy przystojniak? Kolejny rywal? Moje serce nie wytrzyma! Bardzo dziękuję za rozdział ;* ❤️❤️❤️
Dzizas ile jeszcze będzie trwała ta pogoń!? I co to za nowy przystojniak? Kolejny rywal? Moje serce nie wytrzyma! Bardzo dziękuję za rozdział ;* ❤️❤️❤️
akiwnoir Power Uploader Joined Jan 18, 2023 Messages 14 Jan 31, 2025 #4 slimarwen said: Dzizas ile jeszcze będzie trwała ta pogoń!? I co to za nowy przystojniak? Kolejny rywal? Moje serce nie wytrzyma! Bardzo dziękuję za rozdział ;* ❤️❤️❤️ Click to expand... Można było go zobaczyć w jednym z poprzednich rozdziałów, ale miał maskę i to nie rywal 🫡
slimarwen said: Dzizas ile jeszcze będzie trwała ta pogoń!? I co to za nowy przystojniak? Kolejny rywal? Moje serce nie wytrzyma! Bardzo dziękuję za rozdział ;* ❤️❤️❤️ Click to expand... Można było go zobaczyć w jednym z poprzednich rozdziałów, ale miał maskę i to nie rywal 🫡
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 802 Feb 3, 2025 #5 Dzięki za tłumaczenie 🥰 Już nie mogę doczekać się kontynuacji 😍🫶