I’m the Max-Level Newbie - Ch. 42

Member
OGŁOSZENIE
Miałem przeprowadzkę i z pewnych względów przez najbliższe 7-8 miesięcy musiałem się wprowadzić do rodzinnego domu gdzie nie mam tak komfortowych warunków do tłumaczenia i dodatkowo po moim długim L4 wróciłem teraz do pracy. Dlatego tłumaczenia będą pojawiać się rzadziej - ale postaram się utrzymywać minimum 1 rozdział na tydzień. Po tym ponad pół roku powinno być już o wiele lepiej (nowe mieszkanie) - A może też jakimś cudem uda się tutaj przystosować do bojowych warunków. Jeszcze zobaczymy jak to będzie z częstotliwością publikacji.

Dex-chan lover
OGŁOSZENIE
Miałem przeprowadzkę i z pewnych względów przez najbliższe 7-8 miesięcy musiałem się wprowadzić do rodzinnego domu gdzie nie mam tak komfortowych warunków do tłumaczenia i dodatkowo po moim długim L4 wróciłem teraz do pracy. Dlatego tłumaczenia będą pojawiać się rzadziej - ale postaram się utrzymywać minimum 1 rozdział na tydzień. Po tym ponad pół roku powinno być już o wiele lepiej (nowe mieszkanie) - A może też jakimś cudem uda się tutaj przystosować do bojowych warunków. Jeszcze zobaczymy jak to będzie z częstotliwością publikacji.
Powodzenia w robocie i nowym miejscu każdy raczej wie że tłumaczenie nie daje ci zarobku więc nikt z czytających raczej nie bedzie zły z powodu rzadszych chapterów i jak zwykle Dzięki za tłumaczenie 😁 Do następnego 💪 💪 💪

Dex-chan lover
Dzięki wielkie za tłumaczenie jak zawsze i powodzenia w nowym miejscu pracy i w życiu 💪

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za rozdział 🔥🔥 jak zawsze wybitna robota 👏👏 Życzę miłego i powodzenia 😁

Dex-chan lover
Dziękuję bardzo za rozdział. Doczekać się nie mogę kolejnych. Bywaj zdrów, pozdro z fartem. 👊

Users who are viewing this thread