74e72421-6d53-4d43-9e71-c1fd19b94a63
A Akagami727 Member Joined Mar 4, 2023 Messages 8 Apr 20, 2024 #2 Ez az ! Már csak 90 chapter van hátra. Most már biztos vagyok hogy elöbb jön ki az anime mire ez kész lesz. Amugy köszi a forditást.
Ez az ! Már csak 90 chapter van hátra. Most már biztos vagyok hogy elöbb jön ki az anime mire ez kész lesz. Amugy köszi a forditást.
DEADDragonoid Group Leader Joined Mar 4, 2023 Messages 7 Apr 20, 2024 #3 Akagami727 said: Ez az ! Már csak 90 chapter van hátra. Most már biztos vagyok hogy elöbb jön ki az anime mire ez kész lesz. Amugy köszi a forditást. Click to expand... Szívesen! Bocsi, de ezt most nem tudom így hirtelen, hogy negatívan értsem, amit írtál vagy mi
Akagami727 said: Ez az ! Már csak 90 chapter van hátra. Most már biztos vagyok hogy elöbb jön ki az anime mire ez kész lesz. Amugy köszi a forditást. Click to expand... Szívesen! Bocsi, de ezt most nem tudom így hirtelen, hogy negatívan értsem, amit írtál vagy mi
BadDoughnut Joined May 20, 2024 Messages 1 May 20, 2024 #4 DEADDragonoid said: Szívesen! Bocsi, de ezt most nem tudom így hirtelen, hogy negatívan értsem, amit írtál vagy mi Click to expand... Nem hiszem hogy annak szánta, de eleve nincs okod. Nagyon jó eddig a fordításod minden szempontból. You're doing god's work, keep it up!
DEADDragonoid said: Szívesen! Bocsi, de ezt most nem tudom így hirtelen, hogy negatívan értsem, amit írtál vagy mi Click to expand... Nem hiszem hogy annak szánta, de eleve nincs okod. Nagyon jó eddig a fordításod minden szempontból. You're doing god's work, keep it up!