Ben mangamı yüklemek istiyorum bana manga hakkı verirseniz sevinirim iyi günler🌑 Kurohi: Yoru no Shinjitsu – Kısa Hikâye Özeti
Tanrı, iblislerin dünyasının tarihinde onun başlangıcıydı. Güçlerini verdi ama sınır koydu. En kudretlilerinden biri olan Lord Caelis , insanın yaratılışını sorguladı. Tanrının emrine karşı geldiği için cezalandırıldı, bir melekken iblise dönüştürüldü . yıllık yıl süren savaşlar sonunda mühürlendi. Geriye sadece kırılmış bir maske parçası ve kanla mühürlü kılıcı Tenmokuro kaldı.
Yıllar sonra fakir bir kasabada yaşayan Yoru , bir gün ekmek çalarken dövülürken kanı ağzına damlar . O anda mühür izi, ve içindeki lanet uyanır. Onu izleyen eski İblis Zaruk , kaderinin döndüğünü anlar.
Deruni onu bulur, yetimhaneye getirir. Ayrıca onu kaydeder, çünkü içinde büyüyen güç çok tehlikelidir. İki yıl sonra Yoru uyanır ve Nedamet adına eski bir savaşçı tarafından eğitilmeye başlanır. Ona karanlıkla mücadele etmeyi, kılıcını ve maskesini kullanmayı öğretir. Bu sırada Iveria Prensesi Aelina ile tanışır. bireylerin özel bir bağ gelişir.
Yoru, Yatsugami adında seçkin bir savaşçıya katılır. Ama içinde uygulanabilen cevaplanmamış sorular vardır. Özellikle 8. üye kimse tarafından tanınmaz. Yoru krallıklara yaklaşan tehdidi anlatmak ister, ama kimse onu ciddiye almaz. Bunun üzerine kendi sistemlerini kurar: Kurohi – Kara Güneş.
Savaş başlıyor. 4 krallık onun karşısına çıkar, ama Yoru hepsini yener.
Ancak zafer pahalıdır.
Yoru ve Deruni, eski bir kutsal tapınağa gider. Düzen çöker. Sadece bir can karşılığında açılabilecek mühürde Yoru'nun kalır. Deruni kendini feda eder.
“Bilmen gerekiyor artık…”
Cebine'in bıraktığı notla Yoru'nun geçmişi aydınlanır:
Yatsugami'nin 8. üyesi, onun kaybolduğunu sandığı babasıdır.
Yoru, Hakikatin Gerçeği adlı yasak gücünü kullanır.
Tüm insanlığa gelin ve hakikati gösterir.
Ama kör olur.
Ve bunların çoğunu değiştirirsiniz.
Tam her şey duruldu sanılırken...
Lord Caelis uyanır.
Gölgelerin sorunları çözülmeye başlar.
Ve en büyük savaş henüz başlamamıştır.
TÜM HAKLAR KUROHİ'YE AİTTİR