486a080c-c76d-4ffb-8725-8889f1f42e66
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 642 Jul 3, 2024 #2 Bardzo dziękuję za kolejny rozdział 👍 dobra robota 👏👏 Życzę miłego 😁 PS:Czy tylko mi ten przewodniczący przypomina goku?🧐
Bardzo dziękuję za kolejny rozdział 👍 dobra robota 👏👏 Życzę miłego 😁 PS:Czy tylko mi ten przewodniczący przypomina goku?🧐
Mlynarz-Senpai Group Leader Joined May 5, 2023 Messages 9 Jul 24, 2024 #3 Vulples said: Bardzo dziękuję za kolejny rozdział 👍 dobra robota 👏👏 Życzę miłego 😁 PS:Czy tylko mi ten przewodniczący przypomina goku?🧐 Click to expand... Ta sama aura z niego bije Miałem takie samo skojarzenie, kiedy się pojawił 😂
Vulples said: Bardzo dziękuję za kolejny rozdział 👍 dobra robota 👏👏 Życzę miłego 😁 PS:Czy tylko mi ten przewodniczący przypomina goku?🧐 Click to expand... Ta sama aura z niego bije Miałem takie samo skojarzenie, kiedy się pojawił 😂
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 642 Jul 24, 2024 #4 Mlynarz-Senpai said: Ta sama aura z niego bije Miałem takie samo skojarzenie, kiedy się pojawił 😂 Click to expand... Czyli jednak 😁 dzięki za odpowiedź 😄 Życzę miłego dnia 😜
Mlynarz-Senpai said: Ta sama aura z niego bije Miałem takie samo skojarzenie, kiedy się pojawił 😂 Click to expand... Czyli jednak 😁 dzięki za odpowiedź 😄 Życzę miłego dnia 😜