Listening to the Stars - Ch. 100 - Jak to para

Hmm. Spodziewałem się fajerwerków po wizycie mamuśki, a tu zasadniczo spokój. Czyżby tylko ojczulek był tak narwany i z łapami startował. Albo zrozumieli, że przeholowali, albo traktowali to jako jakąś fazę buntu nie dopuszczając do siebie, że córka może być z innej opcji.
Z drugiej strony jak się niektóre rodziny w prawdziwym życiu zachowują to wszelką literatura wysiada.

Nie rozumiem co jej mama miała namyśli mówiąc ,,czyżby faktycznie była w niej zakochana?", skoro wcześniej było mówione że jest w niej zakochana, nie wierzyła jej czy co, no chyba że coś źle zrozumiałam

Contributor
Nie rozumiem co jej mama miała namyśli mówiąc ,,czyżby faktycznie była w niej zakochana?", skoro wcześniej było mówione że jest w niej zakochana, nie wierzyła jej czy co, no chyba że coś źle zrozumiałam
Przeczytaj jeszcze raz odcinek 87. Jej matka nie dopuszcza do swojej świadomości, że jej córka związałaby się z inną dziewczyną. Prędzej uważa to za jej wybryk i pyskówkę.

Member
jeju, chyba na mamie jednak zrobiła dobre wrażenie skoro tak ładnie uspokoiła swą wybranke, jeszcze tak o nią dba, mi jak ktoś z rodziny herbaty zrobi to cud haha

Member
Dobra wszyscy żyją po spotkaniu z mamusia i akademik jest cały xD jestem ciekawa jak potoczy sie ta kwestia czy przynajmniej mama ja zrozumie

Users who are viewing this thread