My Food Seems to Be Very Cute - Ch. 220 - Chyba już wiesz...

Member
@o_lele Serio? Ciągnę tą serię przez dwa lata i to jedyny komentarz, na jaki cię stać?
Nie rozumiem xD komentarz był do tego ze rozdzil byl krotki I szybko sie skonczyl xDd co wiem seria wychodzi chyba raz na miesiąc wiec nie rozumiem twojego oburzenia xDDDD

Uwielbiam tą cenzurę sexu. Pokazuje intymność związku, i że nie jest to tylko sex (zwykłe zaspokojenie cielesne) to jest pogłębianie relacji związku.

dobra, przestańcie byc takimi świętoszkami - po prostu impact tego jest taki, że zwracam honor, za poprzedni komentarz pod ostatnim chapterem. sex - nitk nie lubi, każdy kocha, ale przynajmniej szanuje + w wykonaniu naszych mc to jest po prostu wpychanie cukru w oczy, a ty na to patrzysz mówisz - więcej. jestem milo zaskoczony, że mimo wszystko nie ma chujni a cezura jest przyjemnie ubrana tak, by nie niszczyć klimatu + mam nadzieje że to pogłębi ich związek - ta manga ma taki imapct, że jak tłumacz powiedział 'jak sigma manga - kup oryginał' że pomimo znajomości chińskiego na praktycznie wyimaginowanym poziomie - i tak kupie :3

Ja czytając ten rozdział:
images

Oczywiście nie narzekam, co najwyżej co tak długo to zajęło xd

Users who are viewing this thread