Netorare Manga no Kuzu Otoko ni Tensei Shita Hazu ga Heroine ga Yottekuru Ken - Vol. 2 Ch. 6 - Chcę, Żebyś Przyszedł do Naszego Domu [BEZ CENZURY]

Active member
Super! :D (y)
Wyrabiasz się w temacie, dobrze się czyta.
PS. Chyba tylko na s.12 powinno być "serio" zamiast "seryjnie" :cool:

Fed-Kun's army
Super! :D (y)
Wyrabiasz się w temacie, dobrze się czyta.
PS. Chyba tylko na s.12 powinno być "serio" zamiast "seryjnie" :cool:
Dzięki, jakiś progress chyba jest :dogkek: "Seryjnie" to za młodziaka się używało zamiast "serio", przynajmniej w moich rejonach :cool:
Dzięki za tłumaczenie. Nie spodziewałem że kolejny chapter wyjdzie tak szybko
A proszę bardzo, dzięki, że jesteś i czytasz. :win: Czy szybko, to bym nie powiedział :lol: Miał byś szybciej, ale życie nie szczędzi brakiem czasu :notlikethis:

Przy okazji, Spóźnionych Zdrowych i Wesołych :giggle:

Active member
Dzięki, jakiś progress chyba jest :dogkek: "Seryjnie" to za młodziaka się używało zamiast "serio", przynajmniej w moich rejonach :cool:

Aha, jakiś regionalny dialekt znaczy się. Niech będzie :)
Nie no, jest progres zdecydowany, dialogi nie są takie sztywne i słownikowe jak bywały wcześniej.
W sensie, że maja ten feeling normalnej rozmowy, a nie poważnej sztuki teatralnej rozpisanej na role.

Wprawdzie Sakie ze swoim "Czyż nie?" w pierwszej chwili podniosła mi brew 🤔 ale potem pomyślałem, że to w sumie tu do niej pasuje. Albowiem ja też czasem używam słów nie do końca będących w potocznym obiegu :cool:

PS. Jak tam, WN-kę czytają?

Dex-chan lover
Mam pobrany wersję WN którą wysłałeś ostatnio,ale nie miałem jeszcze okazji jej przeczytać,bo czytałem inne mangi na mangadex i kupiłem sobie kilka mang.I kompletnie zapomniałem o WN.

Fed-Kun's army
Albowiem :lol::lol: Aż śmiechłem, sorry xd

W sumie jeszcze nie zacząłem, mam chyba z 15 zaczętych mang, więc póki co się wstrzymuję dopóki tego jakoś nie ogarnę :lul: Ogólnie nowelki też nie są moją mocną stroną, jakoś obrazki bardziej do mnie przemawiają :pepehmm:

Last edited:

Users who are viewing this thread