Netorare Manga no Kuzu Otoko ni Tensei Shita Hazu ga Heroine ga Yottekuru Ken - Vol. 2 Ch. 7 - Moment, w Którym Coś Się Zmienia [BEZ CENZURY]

Dex-chan lover
Dziękuję za rozdział
Minęło dopiero 13 dni od ostatniego rozdziału a jest już kolejny.Rekord!!

Fed-Kun's army
Dzięki za tłumaczenie. Jest dobrze :cool:(y)

PS. taki drobiazg, który niewiele zmienia, ale :)
Na końcu jest wciąż cię pragnę tłumaczone z ang. I still want You
ale mnie by tu (w kontekście całej wypowiedzi Shizuny) zamiast wciąż bardziej pasowało mimo to / pomimo tego - to też jest jedno z praktycznie słownikowych znaczeń still

Last edited:
Group Leader
Dostał w mordę i od razu się jakoś weselszy zrobiłem :lul:
Dziękować za rozdział :hearts:

Aggregator gang
Dziękuję za rozdział
Minęło dopiero 13 dni od ostatniego rozdziału a jest już kolejny.Rekord!!
W sumie był "gotowy" szybciej, ale tak wyszło, że wleciał później :dogkek:
Dzięki za tłumaczenie. Jest dobrze :cool:(y)

PS. taki drobiazg, który niewiele zmienia, ale :)
Na końcu jest wciąż cię pragnę tłumaczone z ang. I still want You
ale mnie by tu (w kontekście całej wypowiedzi Shizuny) zamiast wciąż bardziej pasowało mimo to / pomimo tego - to też jest jedno z praktycznie słownikowych znaczeń still
Niby niewiele, ale jednak. Kontekst ten sam, różnica w odbiorze? Nvm, i tak dzięki za pomoc jak zwykle :win: Btw, gdybyś miał chęci na szybszy "wgląd" (czytaj help) to kubson_92 na discord :glee:
Dostał w mordę i od razu się jakoś weselszy zrobiłem :lul:
Dziękować za rozdział :hearts:
Same here xd Trochę słabo dostał w dziąsło, ale i tak mordka się uśmiechnęła :lol:

Aggregator gang
Kto by nie chciał mieć szybszy wgląd do tak zajebistej mangi
Szybszy "wgląd", ale nic za darmo :devilish::finnawoke:Jak nie czytasz po angielsku, to za jakiś czas zobaczysz, co się odwali w 8 rozdziale :pepela: :dogkek: Pracuję nad tym, ale japońskie rawy były niekompletne, jakiś błąd chyba, więc chapter 8 robię na angielskich, więc dodatkowa robota z usuwaniem angielskiej onomatopei(sfx'y i wszystko co w tle), co zaś przekłada się na czasssss :pepehmm::aquadrink: Padaka.

Fed-Kun's army
Ja tam na Discordzie się za bardzo nie wyznaję, ale spróbujemy coś podziałać :)

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Dla mnie tłumaczenie jest idealne nie mam się do czego przyczepić. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪

Aggregator gang
Dlaczego nie ma wcześniejszych rozdziałów?
Bo tytuł znalazł się na liście DMCA, jak masa innych tytułów, więc rozdziały zostały usunięte przez Dexa. Smuteczek :aquadrink::qq::qq:
Jeśli okaże się, że grupa Eresh, z racji ostatnio zaistniałych problemów nie będzie dalej tłumaczyć, kolejne rozdziały nie pojawią się bo nie widzę sensu dalszego inwestowania czasu w ten projekt. Wszystko wyjdzie w praniu, a póki co, czekamy.

Last edited:
Dex-chan lover
Bo tytuł znalazł się na liście DMCA, jak masa innych tytułów, więc rozdziały zostały usunięte przez Dexa. Smuteczek :aquadrink::qq::qq:
Jeśli okaże się, że grupa Eresh, z racji ostatnio zaistniałych problemów nie będzie dalej tłumaczyć, kolejne rozdziały nie pojawią się bo nie widzę sensu dalszego inwestowania czasu w ten projekt. Wszystko wyjdzie w praniu, a póki co, czekamy.
To teraz zostało nam tylko modlić się do bogini aquy:aquadrink: żeby tak się nie stało

Users who are viewing this thread