35cd1475-3989-469b-9c30-a54ba9f762bd
jiwonun_sigarasi Member Joined Jun 13, 2023 Messages 10 Jun 21, 2023 #2 bir opusme nasil bu kadar heyecanlandirabilir ya... guzellerim benim. bir de timsahli yara bandi takmis kafayi yedirtecekler bana xhxjxgxjs bolum icin cok tesekkurlerr, emeginize saglik❤❤
bir opusme nasil bu kadar heyecanlandirabilir ya... guzellerim benim. bir de timsahli yara bandi takmis kafayi yedirtecekler bana xhxjxgxjs bolum icin cok tesekkurlerr, emeginize saglik❤❤
xcxcxcxc Joined May 31, 2023 Messages 7 Jun 27, 2023 #3 Bi tek bende mi açılmıyor sayfalar. Okuyamıyorum çok mutsuzum 😭
ashily Group Leader Joined Jun 5, 2023 Messages 15 Jun 27, 2023 #4 xcxcxcxc said: Bi tek bende mi açılmıyor sayfalar. Okuyamıyorum çok mutsuzum 😭 Click to expand... Selam. Ben de gayet düzgün açılıyor sen nasıl bir sorun yaşıyorsun tam olarak paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım
xcxcxcxc said: Bi tek bende mi açılmıyor sayfalar. Okuyamıyorum çok mutsuzum 😭 Click to expand... Selam. Ben de gayet düzgün açılıyor sen nasıl bir sorun yaşıyorsun tam olarak paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım
xcxcxcxc Joined May 31, 2023 Messages 7 Jun 27, 2023 #5 ashily said: Selam. Ben de gayet düzgün açılıyor sen nasıl bir sorun yaşıyorsun tam olarak paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım Click to expand... Chrome da açılmadı ama opera da açtım okudum. Benim tabletten kaynaklı sanırım. Teşekkürler hem çeviri ve edit için hemde hemen ilgilendiğiniz için 🤗🥰
ashily said: Selam. Ben de gayet düzgün açılıyor sen nasıl bir sorun yaşıyorsun tam olarak paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım Click to expand... Chrome da açılmadı ama opera da açtım okudum. Benim tabletten kaynaklı sanırım. Teşekkürler hem çeviri ve edit için hemde hemen ilgilendiğiniz için 🤗🥰
ashily Group Leader Joined Jun 5, 2023 Messages 15 Jun 27, 2023 #6 xcxcxcxc said: Chrome da açılmadı ama opera da açtım okudum. Benim tabletten kaynaklı sanırım. Teşekkürler hem çeviri ve edit için hemde hemen ilgilendiğiniz için 🤗🥰 Click to expand... Rica ederimm ♥ Keyifli okumalar o zaman
xcxcxcxc said: Chrome da açılmadı ama opera da açtım okudum. Benim tabletten kaynaklı sanırım. Teşekkürler hem çeviri ve edit için hemde hemen ilgilendiğiniz için 🤗🥰 Click to expand... Rica ederimm ♥ Keyifli okumalar o zaman