8ef2c41e-58e8-4f4c-9453-2c1ee9adca04
eryczke Group Leader Joined May 28, 2023 Messages 135 Jul 15, 2024 #2 Wspaniała wstawka jak zawsze PS. Kiedy jakiś discordzik dla fanów?
davep99 Group Leader Joined Jan 26, 2023 Messages 22 Jul 16, 2024 #3 eryczke said: Wspaniała wstawka jak zawsze PS. Kiedy jakiś discordzik dla fanów? Click to expand... Między pracą, a tym tutaj, ledwo mam czas na cokolwiek XD Pomyśli się może kiedyś.
eryczke said: Wspaniała wstawka jak zawsze PS. Kiedy jakiś discordzik dla fanów? Click to expand... Między pracą, a tym tutaj, ledwo mam czas na cokolwiek XD Pomyśli się może kiedyś.
eryczke Group Leader Joined May 28, 2023 Messages 135 Jul 17, 2024 #4 davep99 said: Między pracą, a tym tutaj, ledwo mam czas na cokolwiek XD Pomyśli się może kiedyś. Click to expand... Znam ten ból, znaczy nie znam bo nic nie tłumaczę, ale mam w planach, ale nie ma czasu xD. Discordzik to tam myk myk, pyk pyk i jest, ale wiadomo jak to jest. Jak kiedyś by się pojawił to proszę o pinga 👺
davep99 said: Między pracą, a tym tutaj, ledwo mam czas na cokolwiek XD Pomyśli się może kiedyś. Click to expand... Znam ten ból, znaczy nie znam bo nic nie tłumaczę, ale mam w planach, ale nie ma czasu xD. Discordzik to tam myk myk, pyk pyk i jest, ale wiadomo jak to jest. Jak kiedyś by się pojawił to proszę o pinga 👺
MagBitewny Dex-chan lover Joined Mar 12, 2019 Messages 835 Jul 24, 2024 #5 Dziękuję bardzo uprzejmie za rozdziały. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnych. Bywaj zdrów, pozdro z fartem. 👊
Dziękuję bardzo uprzejmie za rozdziały. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnych. Bywaj zdrów, pozdro z fartem. 👊