6eb6abbe-925d-44d3-86be-d6e08a2ede6b
K KarolOfGutovo Dex-chan lover Joined Oct 21, 2020 Messages 126 Feb 28, 2025 #2 Tak się spytam, czy ta manga będzie dalej tłumaczona na polski? Czy teraz jak już nie będzie na mangadexie angielskich rozdziałów to już nie bardzo?
Tak się spytam, czy ta manga będzie dalej tłumaczona na polski? Czy teraz jak już nie będzie na mangadexie angielskich rozdziałów to już nie bardzo?
davep99 Group Leader Joined Jan 26, 2023 Messages 30 Mar 2, 2025 #3 KarolOfGutovo said: Tak się spytam, czy ta manga będzie dalej tłumaczona na polski? Czy teraz jak już nie będzie na mangadexie angielskich rozdziałów to już nie bardzo? Click to expand... Wrzuciłem dzisiaj kolejną część. Sorka, ostatnio mało czasu mam, a jest jeszcze parę innych serii które tłumaczę
KarolOfGutovo said: Tak się spytam, czy ta manga będzie dalej tłumaczona na polski? Czy teraz jak już nie będzie na mangadexie angielskich rozdziałów to już nie bardzo? Click to expand... Wrzuciłem dzisiaj kolejną część. Sorka, ostatnio mało czasu mam, a jest jeszcze parę innych serii które tłumaczę
K KarolOfGutovo Dex-chan lover Joined Oct 21, 2020 Messages 126 Mar 2, 2025 #4 Nie no, tak tylko się dopytywałem. Jestem za tłumaczenia serdecznie wdzięczny, będę czekał cierpliwie
Nie no, tak tylko się dopytywałem. Jestem za tłumaczenia serdecznie wdzięczny, będę czekał cierpliwie
K KarolOfGutovo Dex-chan lover Joined Oct 21, 2020 Messages 126 Mar 2, 2025 #5 davep99 said: Wrzuciłem dzisiaj kolejną część. Sorka, ostatnio mało czasu mam, a jest jeszcze parę innych serii które tłumaczę Click to expand... Nie no, tak tylko się dopytywałem. Jestem za tłumaczenia serdecznie wdzięczny, będę czekał cierpliwie (A wiadomość ślę podwójnie bom nie zauważył jak się na tym forum odpowiada prawidłowo)
davep99 said: Wrzuciłem dzisiaj kolejną część. Sorka, ostatnio mało czasu mam, a jest jeszcze parę innych serii które tłumaczę Click to expand... Nie no, tak tylko się dopytywałem. Jestem za tłumaczenia serdecznie wdzięczny, będę czekał cierpliwie (A wiadomość ślę podwójnie bom nie zauważył jak się na tym forum odpowiada prawidłowo)