Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 101 - O krok od prawdy

Contributor
a ta tu czego szuka, że na staruszka napada
Na litość boską, po cholerę ja to tłumaczę skoro nawet nie wiecie co się dzieje w serii? Nie będę ci teraz tego wykładać, przeczytaj kilkanaście odcinków wstecz.

Member
Ja bym na jego miejscu również chyba zawał doslatala jak ktoś mi wsrodku nocy do pokoju oknem wlazil. Song jak zwykle na czasz. Song nasza bohaterkaxD. Ale szczerze jestem ciekawa rozmowy lin z Song w następnym rozdziale xD

Member
Ehh. Z medycznego punktu widzenia to szybkie rozpoznanie i sposób "leczenia" to głupota. NZK przy zawale jest nie do uratowania w tak prymitywnych warunkach. Ta postać z drugiej części to SONG?

Contributor
Ehh. Z medycznego punktu widzenia to szybkie rozpoznanie i sposób "leczenia" to głupota. NZK przy zawale jest nie do uratowania w tak prymitywnych warunkach. Ta postać z drugiej części to SONG?
Jak na moje, w czapce - Lin, która się nagle wróciła. W koszuli - Song.

Member
no to niezłe spotkanie, ciekawe jak jedna wytłumaczy drugiej co się właśnie stało

Na litość boską, po cholerę ja to tłumaczę skoro nawet nie wiecie co się dzieje w serii? Nie będę ci teraz tego wykładać, przeczytaj kilkanaście odcinków wstecz.
widzę że sie nie zrozumieliśmy, ja rozumiem co się dzieje tylko, nie wiem co robi song w nocy u staruszka, bo nie jest nam to powiedziane, (no chyba że mam tak tragiczną pamięć), więc nie wiem o co się wkurzasz, napisałam komentarz z mają reakcją na końcówkę, aby nie było że czytam i nie komentuje.

Przecież to jest śmieszne. Teraz przez 3 odcinki będzie tłumaczyła, że to nie ona zabiła...

Users who are viewing this thread