Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 103 - Żelazne alibi

Member
Bardzo nie fatalnie ze dziadek nie żyje. Widać po lin ze jest na załamaniu nerwowym.
Song znow po przebudzeniu pierwsze co powiedzila i pomyślała to o lin.
Mam wrażenie ze Lin po tej akcji powie swoje plany Song bo uzna ze jest w kropce i nic nie poradzi.
Jestem też ciekawa co olśniło lin w monecie wychodzenia- moze jej sie przypomalo o kamerach w pokoju?

Member
Swoją droga myślałam ze w tym tygodniu juz nie będzie rozdzalu a tu mile zazkoxzenie jak sie wstało 😃

Contributor
Bardzo nie fatalnie ze dziadek nie żyje. Widać po lin ze jest na załamaniu nerwowym.
Song znow po przebudzeniu pierwsze co powiedzila i pomyślała to o lin.
Mam wrażenie ze Lin po tej akcji powie swoje plany Song bo uzna ze jest w kropce i nic nie poradzi.
Jestem też ciekawa co olśniło lin w monecie wychodzenia- moze jej sie przypomalo o kamerach w pokoju?
Przeczytaj jeszcze raz odcinek 101. Song daje Lin alibi, że tej nie było wcześniej w pokoju Li Bina, a przecież..

Wcale nie dziwi mnie jej stan, mogła popchnąć swoje śledztwo do przodu a teraz znów w martwym punkcie. Szkoda, ze te odcinki są takie krótkie, bo tylko jedno słowo ciśnie się na usta: WINCYJ!

Member
Dla SONG istnieje już tylko Lin. Reszta świata przestała istnieć. Powinny zagrać ostro i oficjalnie ogłosić, że prawdopodobnie w kierownictwie policji jest kret, może to go wykurzy

Member
jejku ze szpitala wybiegła, w tym szpitalnym stroju się tak o nią zamartwia, po prostu jejku 🥺

Users who are viewing this thread