Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 104 - Nienawiść

Member
jejku ile emocji, tyle się stało pomiędzy nimi, okropnych słów, żalu i gorczycy, podziwiam Song, że dalej do niej poszła, że dalej brnie, że ma taką siłę w sobie,
piękne ujęcia w rozdziale, kadry, symbolika, naprawdę wow
nigdy nie sądziło mi się, podczas zaczynania czytania tej mangi, że to wszystko tak się rozkręci

Member
Hmm Lin po prostu pragnie samozniszczenia. Z powodu śmierci Chu Nan całe życie poświęciła na odkrycie prawdy, odtrącając wszystkich innych, a próby zbliżenia z ich strony traktuje jak egzystencjonalne zagrożenie dla siebie i swojego zapiekłego, żalu. Takie zapiekłe uczucia nigdy dobrze się nie kończą, raniąc wszystkich do wokół. Choć paradoksalnie są często podświadomym wołaniem o pomoc. Nie znam fabuły ale mam wrażenie, że tym razem nie będzie happy endu

Contributor
Hmm Lin po prostu pragnie samozniszczenia. Z powodu śmierci Chu Nan całe życie poświęciła na odkrycie prawdy, odtrącając wszystkich innych, a próby zbliżenia z ich strony traktuje jak egzystencjonalne zagrożenie dla siebie i swojego zapiekłego, żalu. Takie zapiekłe uczucia nigdy dobrze się nie kończą, raniąc wszystkich do wokół. Choć paradoksalnie są często podświadomym wołaniem o pomoc. Nie znam fabuły ale mam wrażenie, że tym razem nie będzie happy endu
Jesteśmy mniej więcej w 40% nowelki, jeszcze sporo może się wydarzyć.

Member
Kolejny rozdzial po którym mam tak mieszane uczucia. Cholera jasna mam ochotę pójść j przytulić je obie 😭. Lin jest fatalnym stanie, ale jednak song dalej sztywno przy niej stoi, słucha i rozumie. Mam wraznje ze przed nami bardzo trudny, depresyjny okres w seri. Mam nadzije ze obie powoli wyjdą z niego całe i silniejsze 🥺

Users who are viewing this thread