20d91bea-f88b-44c7-b176-c953495c76f2
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 890 Jan 24, 2025 #2 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪💪💪💪
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪💪💪💪
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 660 Jan 24, 2025 #3 Serdecznie dziękuję za rozdział! 🔥🔥 Zaje#ista robota! 👏👏 Życzę miłego! 😁
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 175 Jan 24, 2025 #4 DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪💪💪💪 Click to expand... Vulples said: Serdecznie dziękuję za rozdział! 🔥🔥 Zaje#ista robota! 👏👏 Życzę miłego! 😁 Click to expand... Pozdrawiam cieplutko Szykuje się długa walka
DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪💪💪💪 Click to expand... Vulples said: Serdecznie dziękuję za rozdział! 🔥🔥 Zaje#ista robota! 👏👏 Życzę miłego! 😁 Click to expand... Pozdrawiam cieplutko Szykuje się długa walka
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 890 Jan 25, 2025 #5 Inglorious said: Pozdrawiam cieplutko Szykuje się długa walka Click to expand... Tym bardziej nie mogę się doczekać następnych rozdziałów 😁
Inglorious said: Pozdrawiam cieplutko Szykuje się długa walka Click to expand... Tym bardziej nie mogę się doczekać następnych rozdziałów 😁
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 175 Jan 25, 2025 #6 DRycerz said: Tym bardziej nie mogę się doczekać następnych rozdziałów 😁 Click to expand... Musisz uzbroić się w cierpliwość i przekonać się co tam się odjaniepawli, później lekko wyjaśnię lub na koniec sezonu parę rzeczy, by było bardziej jasnych.
DRycerz said: Tym bardziej nie mogę się doczekać następnych rozdziałów 😁 Click to expand... Musisz uzbroić się w cierpliwość i przekonać się co tam się odjaniepawli, później lekko wyjaśnię lub na koniec sezonu parę rzeczy, by było bardziej jasnych.