273665b8-0d08-460b-a4b1-1a9bf04bdb3f
Kebab_Shop Active member Joined Jul 2, 2023 Messages 33 Jan 5, 2025 #2 dziękuje czekałem tyle czasu ale końcu ktoś wrzucił kolejny rozdział dziękuje
M Medrus1 Member Joined Jan 15, 2021 Messages 33 Jan 5, 2025 #3 Czy możemy liczyć na regularne wrzutki? Pamiętam, że bardzo podobała mi się ta pozycja
P PercyFitzNico Member Joined Jul 23, 2024 Messages 25 Jan 5, 2025 #5 Medrus1 said: Czy możemy liczyć na regularne wrzutki? Pamiętam, że bardzo podobała mi się ta pozycja Click to expand... Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły).
Medrus1 said: Czy możemy liczyć na regularne wrzutki? Pamiętam, że bardzo podobała mi się ta pozycja Click to expand... Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły).
J Jakub0706 Member Joined Nov 7, 2020 Messages 341 Jan 7, 2025 #6 PercyFitzNico said: Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły). Click to expand... O to super dzieki
PercyFitzNico said: Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły). Click to expand... O to super dzieki
Z zlotygold Joined Jan 14, 2023 Messages 3 Jan 7, 2025 #7 PercyFitzNico said: Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły). Click to expand... Wielkie dzięki
PercyFitzNico said: Rozdziały będę się starać wrzucać przynajmniej jeden tygodniowo czasem więcej, zależy od życia prywatnego (szkoły). Click to expand... Wielkie dzięki