ec19eed4-22a5-4a93-90f1-36af01cc2b22
A amcikneinvalidi Joined Jan 19, 2025 Messages 3 Jan 19, 2025 #2 Mükemmeldi. Başyapıt. Çevirmen + editöre erzincandan sevgiler
denjos Joined Feb 6, 2024 Messages 7 Jan 19, 2025 #3 amcikneinvalidi said: Mükemmeldi. Başyapıt. Çevirmen + editöre erzincandan sevgiler Click to expand... yorumun icin cok tesekkur ederimm kocaman opuyorum alnindan 🫶🫶
amcikneinvalidi said: Mükemmeldi. Başyapıt. Çevirmen + editöre erzincandan sevgiler Click to expand... yorumun icin cok tesekkur ederimm kocaman opuyorum alnindan 🫶🫶
G Gulsuyu Joined Jan 19, 2025 Messages 1 Jan 19, 2025 #4 Yaptığım en iyi anlasmaydı yaoi iblisine teşekkürler mükemmel çeviri ve emekleri için harika olmuş devamı gelsin
Yaptığım en iyi anlasmaydı yaoi iblisine teşekkürler mükemmel çeviri ve emekleri için harika olmuş devamı gelsin
denjos Joined Feb 6, 2024 Messages 7 Jan 19, 2025 #5 Gulsuyu said: Yaptığım en iyi anlasmaydı yaoi iblisine teşekkürler mükemmel çeviri ve emekleri için harika olmuş devamı gelsin Click to expand... Yorumunuz için teşekkür ederim 💗 elimden geldiğince hızlı bölüm atmaya çalışıcam 🫡🫡
Gulsuyu said: Yaptığım en iyi anlasmaydı yaoi iblisine teşekkürler mükemmel çeviri ve emekleri için harika olmuş devamı gelsin Click to expand... Yorumunuz için teşekkür ederim 💗 elimden geldiğince hızlı bölüm atmaya çalışıcam 🫡🫡
A amcikneinvalidi Joined Jan 19, 2025 Messages 3 Saturday at 5:39 PM #6 Tekrar okudum o kadar güzeldi yani. Yine okuduğumda yine yazarım şimdilik bu kadar bebişşş