Tensei Shitara Slime Datta Ken - Ch. 129 - Ганебний кінець

Active member
І в ранобе і в манзі трохи поспішним здається, як автор її вивів з історії, хоч і розумію мотивацію персонажа.
І як завжди, дякую за переклад. :thumbsup:

Group Leader
І в ранобе і в манзі трохи поспішним здається, як автор її вивів з історії, хоч і розумію мотивацію персонажа.
І як завжди, дякую за переклад. :thumbsup:
Я ще сподіваюся, що Юкі більш розкриють, бо поки що не дуже зрозумілі його мотиви та дії. Якщо він буде просто "хочу правити світом" то це якось клішовано.

І вам дяка, що читаєте)

Дякую за переклад!

Доречі, хтось може нагадати мені як Казарім став Кагалі? Його ж Леон гепнув...

Group Leader
Дякую за переклад!

Ну, якщо я правильно пам'ятаю, вона, як і Клейман, деатчман, не вмре поки душу не знищать. Зараз вона в Гомункулі, типу як Берета.
До речі, я тут погуглив, і виявляється,
Каґарі з самого початку була жінкою, але потім її насильно перетворили на чоловіка, убив Леон, і тепер вона знову в жіночому тілі-гомункулі.

Active member
Дякую за переклад!

Коли Леон вбив Казаліма, його дух зумів втікти, через деякий час він спробував прикликати в цей світ людину, в яку можна було б підселитись, цею людиною виявився Юкі і тому план обломився через те, що скіл Юкі відміняв магічний вплив на нього. Все ж вони вирішили потоваришувати і Казаліму не залишилось нічого іншого, як почати працювати на Юкі, а разом із ним на юкі почали працювати і всі інші творіння Казаліма. З часом Юкі знайшов ельфійське тіло, яке можна було б використати для підселення, так Казалім і став Кагалі.

Group Leader
Коли Леон вбив Казаліма, його дух зумів втікти, через деякий час він спробував прикликати в цей світ людину, в яку можна було б підселитись, цею людиною виявився Юкі і тому план обломився через те, що скіл Юкі відміняв магічний вплив на нього. Все ж вони вирішили потоваришувати і Казаліму не залишилось нічого іншого, як почати працювати на Юкі, а разом із ним на юкі почали працювати і всі інші творіння Казаліма. З часом Юкі знайшов ельфійське тіло, яке можна було б використати для підселення, так Казалім і став Кагалі.
О, чудове роз'яснення, бо в манзі\аніме про це ні слова, мені теж було цікаво дізнатися такі деталі, дякую.

Users who are viewing this thread