Tensei Shitara Slime Datta Ken - Vol. 25 Ch. 110 - Значність їжі

Group Leader
Привіт
Читав тебе на readmanga і розстроївся з твоєї останьої глави на тому сайті
Чому ти в тій післямові не написав, що будеш робити переклад на укр мові і викладати тут?) Багато з тих читачів перейшли сюди за тобою
Я вже думав братись за переклад на рус і укр мову після твоє останньої глави там, але все ж вирішив перевірити мангадекс, і найшов тебе тут)
Просто на тому сайті також багато українців сидить, а те що зараз ніхто не пише подяк, то це я бачу тенденцію на всіх сайтах по манзі
Молодець що продовжуєш, але післямовою багатьох надурив)

Group Leader
А мангадексом чомусь українці як я бачу не люблять користуватись, сидять на manga_in_ua, а мені там чомусь не в кайф, дерев'яно там все якось

Group Leader
І стосовно блендера і спроб в розробку ігор як я розмуію, молодець. Міг би зробити якийсь канал про це і викладав би туди інфо про нові глави, а між щось цікаве із своїх успіхів) Короче, давай, ібош)

Group Leader
Привіт
Читав тебе на readmanga і розстроївся з твоєї останьої глави на тому сайті
Чому ти в тій післямові не написав, що будеш робити переклад на укр мові і викладати тут?) Багато з тих читачів перейшли сюди за тобою
Я вже думав братись за переклад на рус і укр мову після твоє останньої глави там, але все ж вирішив перевірити мангадекс, і найшов тебе тут)
Просто на тому сайті також багато українців сидить, а те що зараз ніхто не пише подяк, то це я бачу тенденцію на всіх сайтах по манзі
Молодець що продовжуєш, але післямовою багатьох надурив)
Я писав про це у групі (яка вже не працює), що планую взятися за укр. До речі, манґа\ін\юа не рекомендую, я намагався туди залетіти, але вони не модерують користувачів, і там розвелось недобрих людей які займаються булінгом перекладачів. Я здебільшого рекомендував би Zenko online або ж Honey Manga, але після манґа\ін\юа я не хочу лізти до укр сайтів, забагато там токсичних людей котрі ненавидять тих, хто хоч якось пов'язан з російською (раніше я перекладав на ру, тож на мене накинулися).
Що до гри, зараз я повністю зайнятий механікою бою (виключно код) на рушію Ren'Py, тож нема поки чого писати, може коли почну займатися сюжетом, то напишу про це у своєму ТГ.
Дякую за підтримку)

Group Leader
Я писав про це у групі (яка вже не працює), що планую взятися за укр. До речі, манґа\ін\юа не рекомендую, я намагався туди залетіти, але вони не модерують користувачів, і там розвелось недобрих людей які займаються булінгом перекладачів. Я здебільшого рекомендував би Zenko online або ж Honey Manga, але після манґа\ін\юа я не хочу лізти до укр сайтів, забагато там токсичних людей котрі ненавидять тих, хто хоч якось пов'язан з російською (раніше я перекладав на ру, тож на мене накинулися).
Що до гри, зараз я повністю зайнятий механікою бою (виключно код) на рушію Ren'Py, тож нема поки чого писати, може коли почну займатися сюжетом, то напишу про це у своєму ТГ.
Дякую за підтримку)
Ахах, розумію за манга\ін\юа, тоже якийсь час перекладав мангу, попробував викласти у них, але не пройшло із-за страих міток на рус сайти і тд, і те що переклав главу на 2 мови. Крч, да, потім мені в групу налетіли укр чорти, які засрали все стікерами кривавими і тд, тому такий досвід також маю)
А потім ще мою главу знесли, за зрозумілі для їхнього сайту причини, то я тоже забив на них
В планах зробити щось своє
Я сам по собі backend розробник, зараз ще взявся за вивчення нової для себе мови - golang, то тоже на все забив)

Users who are viewing this thread