daedd4ae-8bc8-46a2-90e7-3b71b557cc63
slimarwen Dex-chan lover Joined Apr 7, 2019 Messages 630 May 15, 2025 #2 Chu.....owo ze strony MangaDex że usunęli stare rozdziały -.- Mega dziękuję za tłumaczenie, mam nadzieję, że kolejne rozdziały nie znikną ❤️
Chu.....owo ze strony MangaDex że usunęli stare rozdziały -.- Mega dziękuję za tłumaczenie, mam nadzieję, że kolejne rozdziały nie znikną ❤️
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 May 15, 2025 #3 Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ I mała rada. Trochę to dziwnie brzmi, jak służąca mówi "Panienko" zamiast "Moja Pani" do baronowej. Poza tym jest mężatką, więc tym bardziej określanie jej panienką to brak szacunku
Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ I mała rada. Trochę to dziwnie brzmi, jak służąca mówi "Panienko" zamiast "Moja Pani" do baronowej. Poza tym jest mężatką, więc tym bardziej określanie jej panienką to brak szacunku
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,300 May 16, 2025 #4 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,300 May 16, 2025 #5 slimarwen said: Chu.....owo ze strony MangaDex że usunęli stare rozdziały -.- Mega dziękuję za tłumaczenie, mam nadzieję, że kolejne rozdziały nie znikną ❤️ Click to expand... Ja mam nadzieję że nie usunęli rozdzielnych starych serii które były tłumaczone parę lat temu
slimarwen said: Chu.....owo ze strony MangaDex że usunęli stare rozdziały -.- Mega dziękuję za tłumaczenie, mam nadzieję, że kolejne rozdziały nie znikną ❤️ Click to expand... Ja mam nadzieję że nie usunęli rozdzielnych starych serii które były tłumaczone parę lat temu