The Monstrous Duke's Adopted Daughter - Ch. 34

Jak coś będę dodawać rozdziały od poniedziałku do piątku A weekend niestety nie dam rady teraz

Jak coś będę dodawać rozdziały od poniedziałku do piątku A weekend niestety nie dam rady teraz
Rozumiem, mam nadzieję że będziesz dodawać bo bardo mi się spodobała ta manga. Dziki za dotychczasową pracę.

Pomyślałem, że można zastosować bo bardo mi się spodobała ta manga. Dziki za dotychczasową pracę.
Będę dodawać jak teraz tylko w weekend nie mam czasu żeby robić aż po 2 rozdziały dziennie ale za to będę robić czegoś innego jeden rozdział jeszcze nie wiem czego ale mam na oku coś co bym chciał tłumaczyć

Będę dodawać jak teraz tylko w weekend nie mam czasu żeby robić aż po 2 rozdziały dziennie ale za to będę robić czegoś innego jeden rozdział jeszcze nie wiem czego ale mam na oku coś co bym chciał tłumaczyć
Szczerze jestem słaby z angielskiego kiedyś robiłem tłumaczenie z rosyjskiego i wiem że to nie jest łatwe. Cieszę się że są ludzie którzy to robią. Mogę ci powiedzieć co osobiście czytałem zagranicznego i wydaje się ciekawe do przetłumaczenia ale nie wiem czy tematy walki mogą cię zainteresować.

Szczerze jestem słaby z angielskiego kiedyś robiłem tłumaczenie z rosyjskiego i wiem że to nie jest łatwe. Cieszę się że są ludzie którzy to robią. Mogę ci powiedzieć co osobiście czytałem zagranicznego i wydaje się ciekawe do przetłumaczenia ale nie wiem czy tematy walki mogą cię zainteresować.
Lubię tematykę walki. Interesuje mnie tłumaczenie Revenge of the Baskerville Bloodhound. I raczej będę to tłumaczyć w weekendy. Jak coś zrobiłem server discord (niezbyt umiem robić servery ale liczę, że dobrze zrobiłem i liczę, że nie ma żadnych błędów choć dużo brakuje ale zawsze coś wszystko powoli ) https://discord.gg/aSXFsaGCXy

Users who are viewing this thread