The Skeleton Soldier Failed to Defend the Dungeon - Vol. 2 Ch. 97

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za rozdział 👏👏 niestety nie wesprę cie na patronite ale będę dziękował w komentarzach 😔 życzę miłego 😁

Fajnie, że kradniesz serie fajnie...
Hej. Zacząłem wrzucać tą serię ponieważ, grupa która to tłumaczyła nie wrzucała tej serii od 4 miesięcy, a sam byłem bardzo ciekaw kontynuacji. Już nawiązałem porozumienie z liderem grupy DRAKON. Dostałem obietnicę, że będą kontynuować znowu serię, więc ja się przerzucam na inne serię, a wrzucę tylko rozdziały które mam już skończone, by nie zmarnować swojej pracy. Pozdrawiam.

Power Uploader
Hej. Zacząłem wrzucać tą serię ponieważ, grupa która to tłumaczyła nie wrzucała tej serii od 4 miesięcy, a sam byłem bardzo ciekaw kontynuacji. Już nawiązałem porozumienie z liderem grupy DRAKON. Dostałem obietnicę, że będą kontynuować znowu serię, więc ja się przerzucam na inne serię, a wrzucę tylko rozdziały które mam już skończone, by nie zmarnować swojej pracy. Pozdrawiam.
Nic nie obiecywałem mówiłem ci byś pisał do tych co creditsach są i może będzie tłumacz coś robił więc nie rób z siebie zbawcy

Users who are viewing this thread