c2df9749-62b3-46cf-a0b3-23489987b5a5
X XxstasiekxX Joined Jul 21, 2023 Messages 3 Jul 21, 2023 #2 hej mam małe pytanko czy ta manhwa dalej będzie tłumaczona bo nie wiem czy w ogóle mam na co czekać z góry dzięki za odpowiedź
hej mam małe pytanko czy ta manhwa dalej będzie tłumaczona bo nie wiem czy w ogóle mam na co czekać z góry dzięki za odpowiedź
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 158 Jul 21, 2023 #3 XxstasiekxX said: hej mam małe pytanko czy ta manhwa dalej będzie tłumaczona bo nie wiem czy w ogóle mam na co czekać z góry dzięki za odpowiedź Click to expand... Cześć, oczywiście, że będą. Rozdziały wychodzą w nieregularnych odstępach czasowych, ale tłumaczone będzie dalej. Historia w 2 sezonie jest potem jeszcze lepsza!
XxstasiekxX said: hej mam małe pytanko czy ta manhwa dalej będzie tłumaczona bo nie wiem czy w ogóle mam na co czekać z góry dzięki za odpowiedź Click to expand... Cześć, oczywiście, że będą. Rozdziały wychodzą w nieregularnych odstępach czasowych, ale tłumaczone będzie dalej. Historia w 2 sezonie jest potem jeszcze lepsza!