342a7a58-d920-470e-9d17-b46df71bb36c
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 1,575 Dec 24, 2025 #2 I cyk 💯 rozdział 💪🔥 życzę miłego i wesołych świąt 🍻🎄
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 243 Dec 24, 2025 #3 Vulples said: I cyk 💯 rozdział 💪🔥 życzę miłego i wesołych świąt 🍻🎄 Click to expand... Wesołych Świąt dla wszystkich całe te Rozpoznał ktoś postać z końca rozdziału? Last edited: Dec 24, 2025
Vulples said: I cyk 💯 rozdział 💪🔥 życzę miłego i wesołych świąt 🍻🎄 Click to expand... Wesołych Świąt dla wszystkich całe te Rozpoznał ktoś postać z końca rozdziału?
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 1,575 Dec 25, 2025 #4 Inglorious said: Wesołych Świąt dla wszystkich całe te Rozpoznał ktoś postać z końca rozdziału? Click to expand... Szczerze, nie skupiłem się na tym bo byłem dziabnięty 😅 ale i tak się nie długo dowiem 😏 Pozdrawiam 😁
Inglorious said: Wesołych Świąt dla wszystkich całe te Rozpoznał ktoś postać z końca rozdziału? Click to expand... Szczerze, nie skupiłem się na tym bo byłem dziabnięty 😅 ale i tak się nie długo dowiem 😏 Pozdrawiam 😁
PITER_PL51 Dex-chan lover Joined May 23, 2023 Messages 1,192 Dec 25, 2025 #5 Dzięki za tłumaczenie 😁 Do następnego 💪 💪 💪
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 243 Dec 26, 2025 #6 Vulples said: Szczerze, nie skupiłem się na tym bo byłem dziabnięty 😅 ale i tak się nie długo dowiem 😏 Pozdrawiam 😁 Click to expand... No... później w sumie o tym praktycznie nic nie ma xD (przynajmniej nie pamiętam) także po prostu powiem, że to był Spoiler DRIVER w ludzkiej formie, bo do tej pory jakby nie patrzeć widzieliśmy go tylko w formie złoczyńcy
Vulples said: Szczerze, nie skupiłem się na tym bo byłem dziabnięty 😅 ale i tak się nie długo dowiem 😏 Pozdrawiam 😁 Click to expand... No... później w sumie o tym praktycznie nic nie ma xD (przynajmniej nie pamiętam) także po prostu powiem, że to był Spoiler DRIVER w ludzkiej formie, bo do tej pory jakby nie patrzeć widzieliśmy go tylko w formie złoczyńcy
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 1,575 Dec 31, 2025 #7 Inglorious said: No... później w sumie o tym praktycznie nic nie ma xD (przynajmniej nie pamiętam) także po prostu powiem, że to był Spoiler DRIVER w ludzkiej formie, bo do tej pory jakby nie patrzeć widzieliśmy go tylko w formie złoczyńcy Click to expand... Ło kurde 🤔 tego się nie spodziewałem, choć przyznam że można się było tego spodziewać 😅 (zapomniałem że są 2 formy)
Inglorious said: No... później w sumie o tym praktycznie nic nie ma xD (przynajmniej nie pamiętam) także po prostu powiem, że to był Spoiler DRIVER w ludzkiej formie, bo do tej pory jakby nie patrzeć widzieliśmy go tylko w formie złoczyńcy Click to expand... Ło kurde 🤔 tego się nie spodziewałem, choć przyznam że można się było tego spodziewać 😅 (zapomniałem że są 2 formy)