5f7d9431-9483-48bc-b8c1-69dc7fd9b076
P Patryk02Kalita Aggregator gang Joined Apr 11, 2023 Messages 291 Sep 10, 2023 #3 PS: A dałoby się tak częściej niż co 2 miesiące, czy z powodów obiektywnych (i nieobiektywnych), jest to niemożliwe?
PS: A dałoby się tak częściej niż co 2 miesiące, czy z powodów obiektywnych (i nieobiektywnych), jest to niemożliwe?
R Rene_Ming Joined May 21, 2023 Messages 7 Sep 10, 2023 #4 Patryk02Kalita said: PS: A dałoby się tak częściej niż co 2 miesiące, czy z powodów obiektywnych (i nieobiektywnych), jest to niemożliwe? Click to expand... Sprawa wygląda tak, że na początku wakacji zrobiłam 5 rozdziałowy maraton ponieważ w trakcie wakacji z powodów osobistych nie miałam czasu ani siły na tłumaczenie, teraz już wróciłam więc rozdziały będą normalnie wpadać raz w tygodniu lub raz na dwa
Patryk02Kalita said: PS: A dałoby się tak częściej niż co 2 miesiące, czy z powodów obiektywnych (i nieobiektywnych), jest to niemożliwe? Click to expand... Sprawa wygląda tak, że na początku wakacji zrobiłam 5 rozdziałowy maraton ponieważ w trakcie wakacji z powodów osobistych nie miałam czasu ani siły na tłumaczenie, teraz już wróciłam więc rozdziały będą normalnie wpadać raz w tygodniu lub raz na dwa
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 Feb 21, 2025 #5 Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️