38ba410b-fff9-4342-a2e7-447259aa36d2
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 Apr 29, 2025 #2 Veronicr trzeba przyznać, że na pewno nie jest zdrowa na umyśle 😵💫 Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Veronicr trzeba przyznać, że na pewno nie jest zdrowa na umyśle 😵💫 Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
A Ancymonek_55 Member Joined May 10, 2025 Messages 16 May 11, 2025 #3 Kostaricka said: Veronicr trzeba przyznać, że na pewno nie jest zdrowe na umyśle 😵💫 Dziękuję za oryginał ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Click to expand... Też tak myśle, ale przykro mi jest tylko z tego powodu, że mam tak samo na imię co to kobieta o niezdrowych zmysłach🥲
Kostaricka said: Veronicr trzeba przyznać, że na pewno nie jest zdrowe na umyśle 😵💫 Dziękuję za oryginał ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Click to expand... Też tak myśle, ale przykro mi jest tylko z tego powodu, że mam tak samo na imię co to kobieta o niezdrowych zmysłach🥲
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 May 11, 2025 #5 Ja też, ale na drugie😅 Ancymonek_55 said: Też tak myśle, ale przykro mi jest tylko z tego powodu, że mam tak samo na imię co to kobieta o niezdrowych zmysłach🥲 Click to expand...
Ja też, ale na drugie😅 Ancymonek_55 said: Też tak myśle, ale przykro mi jest tylko z tego powodu, że mam tak samo na imię co to kobieta o niezdrowych zmysłach🥲 Click to expand...