Już są skończone przez chłopaków ;p ja lecę od drugiego sezonu, a w trzecim łączymy siły ^^Hejmasz w planach uzupełnić brakujące rozdziały od 37 do 45 Villains Are Destined to Die?
![]()
Witam, tak. Niestety przez to że sama go robie, i mam czasami ograniczony czas ruszam inne dzieła. Jednak postaram się do końca miesiąca dać chociaż dwa rozdziały :> ale to wszystko zależy jak mi czas pozwoliHej jest szansa że do kończysz ORV? (omniscient Reader's Viewpoint)
Witam, tak ale nie w najbliższej przyszłościWitam. Czy w planach masz może uzupełnienie rozdziałów 12-14 The Villainess Turns the Hourglass?
https://comick.io/comic/03-omniscient-reader-s-viewpointSiemka, zarejestrowałem konto tylko z powodu twoich tłumaczeń z których korzystałem wielokrotnie - dziękuję za włożoną przez Ciebie prace. Mam pytanie odnośnie tłumaczeń tytułu Jeonjijeok Dokja Sijeom/Omniscient Reader’s Viewpoint, zniknęły wszystkie tłumaczenia począwszy od rozdziału 1, jest jakaś możliwość by uzyskać do nich dostęp?
Czy rozdziały od 22 w dół (21-1) zostaną niebawem dodane ? Pytam bo póki co są tylko widoczne 22, 23, 24 i 25, a pozostałe po tej aktualizacji mangadexa są niedostępne dla innych czytelników poza tłumaczem. Mowa o mandze - "Pick Me Up". Także no... Liczę na w miarę szybkie poprawienie sytuacji. ^^'
Na comick trzeba wbić, nie będę niestety od nowa dawac rozdziałówCzy rozdziały od 22 w dół (21-1) zostaną niebawem dodane ? Pytam bo póki co są tylko widoczne 22, 23, 24 i 25, a pozostałe po tej aktualizacji mangadexa są niedostępne dla innych czytelników poza tłumaczem. Mowa o mandze - "Pick Me Up". Także no... Liczę na w miarę szybkie poprawienie sytuacji. ^^'