a09c4ef2-4ca8-4b02-8158-fb7c0e3c438d
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,743 Sep 26, 2025 #2 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Czy przypadkiem ta seria już nie była przez kogoś w całości przetłumaczona?
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Czy przypadkiem ta seria już nie była przez kogoś w całości przetłumaczona?
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 233 Sep 26, 2025 #3 DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Czy przypadkiem ta seria już nie była przez kogoś w całości przetłumaczona? Click to expand... przez nas...
DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Czy przypadkiem ta seria już nie była przez kogoś w całości przetłumaczona? Click to expand... przez nas...
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,743 Sep 26, 2025 #4 Inglorious said: przez nas... Click to expand... Rozumiem. To pozostaje mi z niecierpliwością czekać na następne rozdziały 😅. Dawno tego nie czytałem i zapomniałem że wy to tłumaczyliście
Inglorious said: przez nas... Click to expand... Rozumiem. To pozostaje mi z niecierpliwością czekać na następne rozdziały 😅. Dawno tego nie czytałem i zapomniałem że wy to tłumaczyliście