3dab96f0-aa1f-4ed9-b06f-66c8dde37860
A Azekien Joined Feb 21, 2026 Messages 1 Feb 21, 2026 #2 Szia Remélem jó helyre írom. Királyok a fordítások. (Bár a fiú pajtis nem az én világom. De a többi adja) Röviden köszönöm szépen
Szia Remélem jó helyre írom. Királyok a fordítások. (Bár a fiú pajtis nem az én világom. De a többi adja) Röviden köszönöm szépen
A Anika_chan Joined Jun 8, 2026 Messages 1 Today at 5:34 PM #3 Azekien said: Szia Remélem jó helyre írom. Királyok a fordítások. (Bár a fiú pajtis nem az én világom. De a többi adja) Röviden köszönöm szépen Click to expand... köszönöm szépen! ne haragudj, csak most láttam, hogy írtál. azóta saját honlapra költöztünk, ha érdekel akkor dc-n megtalálsz és ott le tudom írni. a nevem: ancsacsa85 )
Azekien said: Szia Remélem jó helyre írom. Királyok a fordítások. (Bár a fiú pajtis nem az én világom. De a többi adja) Röviden köszönöm szépen Click to expand... köszönöm szépen! ne haragudj, csak most láttam, hogy írtál. azóta saját honlapra költöztünk, ha érdekel akkor dc-n megtalálsz és ott le tudom írni. a nevem: ancsacsa85 )