1104951

Jak ktoś przeczytał nowe rozdziały to mu współczuje. Następne 2 rozdziały sa kozak, ale nie miałem czasu by je dokończyć, bo dzisiaj cały dzień chuyowo się czuję :< Mam do nich przygotowane tylko napisy. Tak btw sprawdziłem na yt aktualnego tłumacza i na yt jest przetłumaczone do 42chap. ale ja i tak tłumacze z manganelo, wiec mi to bez różnicy. Ciekawe kiedy wlecą nowe chap. na manganelo. Tak btw, jak się wejdzie w rawy to kur*a głowa mała ile zostało wycięte kontentu...
https://www.cocomanhua.com/14103/1/2.html (za "2" podmieniacie nr rozdzialu)

Edit: Wolną chwilą chyba zacznę też szykować napisy do sorka i tego projektu 44chap.

Dlaczego ten rozdział ma tak źle wyczyszczone dymki, i nierówno powklejany tekst, strasznie źle się to czytało

@Cypissek który rozdział? i w jakim sensie nierówno tekst? przejrzałem 17 rozdział i jak dla mnie wygląda tak samo jak każdy inny.

Edit: a źle wyczyszczone dymki, to masz na myśli, że te obramowania dymku są usunięte? Jeśli tak, to tłumacz angielski czasami daje tekst mocno poza obrys dymku i muszę czyścić tak, że wygląda to jak wygląda

Edit: A jeszcze może z tym tekstem, to chodzi o to, że jest on obrócony? Jeśli o to, to robię tak, jeśli jest po ang. w ten sposób, albo swój, by dostosować go do ramki (jeśli jest pod skosem)

Users who are viewing this thread