Ya inanamıyorum ama. Bu harika ilerliyodu. Allied fansub hiç bölüm atmıyo ki. Atıklarında da bölümler açılmıyo bazen. Burada harika gidiyoduk etmeyin eylemeyin bize de yazık. Gizliden devam etsek başka yerden *,*
Arada 20 bölüm var bi ay kim bekliyicek bide düzenli atmiyolar sizin gibi ilk defa düzgün bölüm atan birilerini bulmuştum onlarda gidiyo ağlicam ya doğru düzgün kaldığınız yerden cevirsinler devralicaklarsa yada nolurr siz devam edin elinizi ayağınızı öpem
Birsürü okuyucunuz var burda bizi birakmsyin en azindan bu seriyi siz cevirin o kadar emek verdiniz 37 bölüm 18 bölümü olup düzgün bölüm atmayan bi fansubtan okumak istemiyoruz
Benim anlamadığım seriyi neden verdiğiniz okadar emek verdiniz niye onlar aliyor siz devam etseniz olmazmi sanki webtoonun çizeri onlarmi anlamiyorumki kural dişimi nedir bir mantik yokki anlamaya calisiyorum yok beynim kabul etmiyor ayni serileri çeviren bir suru grup var.gercekten bolumleri cok gec atıyorlar sizde herkesde farkinda bunun niye hic ediliyor bu seri amac ne bizede yazık ya delirecemm...lütfenn lütfenn vermeyin devam edin...