4273dae2-bea8-4bf3-9df8-364675347e2f
Kruk Power Uploader Joined Jan 27, 2018 Messages 245 Aug 12, 2020 #2 Ja co dzień czekałam i sprawdzałam, czy się pojawi powiadomienie na discordzie.... I jest!!! Jestem nawet jeszcze przed pingiem
Ja co dzień czekałam i sprawdzałam, czy się pojawi powiadomienie na discordzie.... I jest!!! Jestem nawet jeszcze przed pingiem
Kruk Power Uploader Joined Jan 27, 2018 Messages 245 Aug 12, 2020 #3 Przeczytałam i powiem.. że o ja, to się porobiło... (Choć widząc ją biegnącą po ulicy aż chciałam do niej krzyczeć: Stój, ty durna babo! Na ulicę się nie wbiega! Śmierci ci się zachciało?!) Swoją drogą, fajnie teraz wyglądają te teksty na tle~
Przeczytałam i powiem.. że o ja, to się porobiło... (Choć widząc ją biegnącą po ulicy aż chciałam do niej krzyczeć: Stój, ty durna babo! Na ulicę się nie wbiega! Śmierci ci się zachciało?!) Swoją drogą, fajnie teraz wyglądają te teksty na tle~
ALEKSANAsan Group Leader Joined Mar 17, 2020 Messages 53 Aug 12, 2020 #4 Mały progresik był Czułam to samo w tamtym momencie, autor jak zawsze bezlitośnie gra nam na emocjach.
Mały progresik był Czułam to samo w tamtym momencie, autor jak zawsze bezlitośnie gra nam na emocjach.