af8b2628-0c89-44bf-9333-2569c6b029f1
Kruk Power Uploader Joined Jan 27, 2018 Messages 245 Jul 1, 2020 #2 Jej~ Bardzo dobrym pomysłem było dodanie roli~ Wchodzę dziś rano, widzę ping... i jest ci czytać~! Ale kończyć w takim miejscu to po prostu okrutnie. Och, autorze!
Jej~ Bardzo dobrym pomysłem było dodanie roli~ Wchodzę dziś rano, widzę ping... i jest ci czytać~! Ale kończyć w takim miejscu to po prostu okrutnie. Och, autorze!
ALEKSANAsan Group Leader Joined Mar 17, 2020 Messages 53 Jul 1, 2020 #3 Zdecydowanie było warto ;d Co do końca rozdziału, to nasz autor naprawdę lubi się nad nami znęcać. Chyba sama nie wytrzymam i zaraz przetłumaczę kolejny haha
Zdecydowanie było warto ;d Co do końca rozdziału, to nasz autor naprawdę lubi się nad nami znęcać. Chyba sama nie wytrzymam i zaraz przetłumaczę kolejny haha
ALEKSANAsan Group Leader Joined Mar 17, 2020 Messages 53 Jul 4, 2020 #5 No miałam zamiar dodać dzisiaj ale już padam, więc dokończę jutro. Ale od razu mówię, że warto było czekać ;d
No miałam zamiar dodać dzisiaj ale już padam, więc dokończę jutro. Ale od razu mówię, że warto było czekać ;d