Rozumiem, że komuś mogą przeszkadzać majtki, ale jeśli taki był wybór mangaki, to bym to zostawił i nie zmieniał. To jednak tylko moje zdanie, bo mi osobiście to nie przeszkadza. Ale jeśli tak wybrałeś, to oczywiście rozumiem.
Rozumiem, że komuś mogą przeszkadzać majtki, ale jeśli taki był wybór mangaki, to bym to zostawił i nie zmieniał. To jednak tylko moje zdanie, bo mi osobiście to nie przeszkadza. Ale jeśli tak wybrałeś, to oczywiście rozumiem.
Długo nad tym myślałem, ale patrząc na komentarze angielskiej wersji, ponad połowa skupia się tylko na tym. Nie chciałem żeby to odwróciło uwagę od tematu.
Długo nad tym myślałem, ale patrząc na komentarze angielskiej wersji, ponad połowa skupia się tylko na tym. Nie chciałem żeby to odwróciło uwagę od tematu.
No trochę dziwne, że nagle się pod jej spódnicą pojawiają długie gatki, skoro jedną stronę wcześniej widać, że ich tam nie ma. Rozumiem powód, ale jak już macie edytować czyjąś mangę, to wypada to zrobić sensowniej. Swoją drogą doprowadziliście do efektu Streisand, gdybyście o tych gaciach nie wspomnieli to nawet by mi do głowy nie przyszło żeby się temu bliżej przyjrzeć. No i dyskusja dalej jest o panty-shocie jak u anglików