53fbd547-6369-436c-861a-c60f37416ee2
P piraumau Joined Oct 12, 2025 Messages 2 Oct 12, 2025 #3 De ce traduce in romana? Si de cand?!...nu vreau sa fie nesimtit...doar intreb, ca-s prost si nu inteleg de ce sa tradus in romana. Multumesc oricum
De ce traduce in romana? Si de cand?!...nu vreau sa fie nesimtit...doar intreb, ca-s prost si nu inteleg de ce sa tradus in romana. Multumesc oricum
anr720x Group Leader Joined Sep 22, 2025 Messages 4 Oct 12, 2025 #4 piraumau said: De ce traduce in romana? Si de cand?!...nu vreau sa fie nesimtit...doar intreb, ca-s prost si nu inteleg de ce sa tradus in romana. Multumesc oricum Click to expand... De ce traduceți în română? Pentru că nu toți știu engleză, iar unii preferă oricum în română. 2. Și de când? De vreo lună-două, dacă te referi la proiectul MDSCANS. 3. Mulțumesc oricum. Mă bucur că ți-a plăcut.
piraumau said: De ce traduce in romana? Si de cand?!...nu vreau sa fie nesimtit...doar intreb, ca-s prost si nu inteleg de ce sa tradus in romana. Multumesc oricum Click to expand... De ce traduceți în română? Pentru că nu toți știu engleză, iar unii preferă oricum în română. 2. Și de când? De vreo lună-două, dacă te referi la proiectul MDSCANS. 3. Mulțumesc oricum. Mă bucur că ți-a plăcut.
P piraumau Joined Oct 12, 2025 Messages 2 Tuesday at 6:39 AM #5 anr720x said: De ce traduceți în română? Pentru că nu toți știu engleză, iar unii preferă oricum în română. 2. Și de când? De vreo lună-două, dacă te referi la proiectul MDSCANS. 3. Mulțumesc oricum. Mă bucur că ți-a plăcut. Click to expand... Multumesc de raspuns si sper ca nu am suparat pe nimeni❣️😘
anr720x said: De ce traduceți în română? Pentru că nu toți știu engleză, iar unii preferă oricum în română. 2. Și de când? De vreo lună-două, dacă te referi la proiectul MDSCANS. 3. Mulțumesc oricum. Mă bucur că ți-a plăcut. Click to expand... Multumesc de raspuns si sper ca nu am suparat pe nimeni❣️😘