Dangerous Lover - Ch. 50 - Drugie dno

Member
Chcesz wiedzieć co sie stało z swoją siostra okrej fajnie ale bawienie sie uczuciami innymi nie jest fajnie. Czarna chyba sie domyśliła ze blondyna chce pogrzebać i temu pozwoliła sie do niej zbliżyć. Wiem ze one raczej wylądują razem i może pozmienia im sie jak ogarniam ze one sie były razem w sierocińcu (chyba tam byly) i wyszystko było przez fioletowa pizde. Ale mi jakoś tako ta ich relacja nie siedzi. Mam nadzije ze autro tak to poprowadzi ze sympatią do blondi wróci.

Member
Co do fioletowej pizdy nie pamiętam i nie chce mi sie szukać jak ona wyglądała za małolata- bo mam wrażenie ze fioletowa nie ma jednego morderstwa na karku. Albo fioletowa przyszłam za zmarła mala. Ale z 2 wiek mi cos nie pasuje...+ nie chce mi się myśleć. Wiec może fioletowa wywaliła. Powiem tak wszytsko co złego sie stało bede obwiniać fioletowa 😇

Member
Blondi nawiązała kontakt z czystego wyrachowania. Bo nie wierzy w wypadek siostry. I jedna drugą próbowała wykorzystać. Akcja ze zdjęciami w czasie domówki. Ostatecznie ta Ou zawarła kontrakt z yuner (blondi). Ze będzie fałszywą dziewczyną, choć dalej nie jestem pewien czy blondi jest queer. Choć chyba tak. Tylko teraz pojawiły się nieplanowane uczucia. Natomiast ta fioletowa to która to dla Ciebie. Ta w tym odcinku to znana piosenkarka, w dodatku mająca crusha na blondi. Natomiast ta druga yuner to współlokatorka naszej parki z sierocińca podszywająca się pod blondi, która skorzystała z okazji aby wyrwać się z sierocińca.

Last edited:

Users who are viewing this thread