Dangerous Lover - Ch. 55 - Podwójny nelson

okej okej, czyli udajemy przez fioletową, że nie ma żadnych prawdziwych uczuć, czyli blondi z xixi musiały sie domyśleć że to ona. no i co jest na tym pendrive, może jakiś zapis z kamer jak szukała informacji o pożarze, wypytując tą babke

Member
No tak różne skurwiele zawsze się spikną. Masz rację wygląda, że się domyśliły choć ten tekst, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć, może sugerować co innego. Ale o co chodzi z tym posmarowaniem. Czyżby ta zapłaciła za rozpromowanie informacji, czy za zdobycie informacji Yuner wyryła sprawę, ale nie wykorzystała tej umowy z biurka bezpośrednio. Bo tak jakoś wychodzi, że ta umowa nie wyciekła od yuner. Może przekupiły kogoś aby ukradła kopię albo coś, aby wyglądało na robotę z zewnątrz.

Last edited:
Member
Porobiło sie bardziej niż sądziłam ze sie porobi. Teraz mam 2 kurwy które mnie wkurzają. Mam nadzieję ze xixi i blondyna pogadały poza kadrem i grają razem przeciwko fioletowej albo xixi juz jakoś połączyła kroki i ze to mogla byc sprawka fioletowej. Oby grały 🙏 oby ta blondyna nie powodzilaa kilka słów za dużo 🙏(co chyba nie miało sensu bo jednak chce sie dowiedzieć co stało z jej siostra co nie?czy ja juz cos pieroodlilam)

Oczywiście, że się dogadały. Czekam jak to rozegrają, bo wg mnie domyśliły się, że to ta fioletowa pi**a jest za to odpowiedzialna.

Users who are viewing this thread