adee49ef-bef2-4329-95e2-bd853b0edb85
J Jezobel Aggregator gang Joined Feb 14, 2023 Messages 162 Feb 22, 2024 #2 Na początku nie byłam przekonana, ale to całkiem sympatyczna historia 😁 Dzięki za tłumaczenie, przyjemnie się czytało ☺️
Na początku nie byłam przekonana, ale to całkiem sympatyczna historia 😁 Dzięki za tłumaczenie, przyjemnie się czytało ☺️
Nakato Power Uploader Joined Feb 4, 2018 Messages 52 Feb 22, 2024 #3 Jezobel said: Na początku nie byłam przekonana, ale to całkiem sympatyczna historia 😁 Dzięki za tłumaczenie, przyjemnie się czytało ☺️ Click to expand... Proszę! To dopiero się rozkręca, później będzie jeszcze ciekawiej 😊
Jezobel said: Na początku nie byłam przekonana, ale to całkiem sympatyczna historia 😁 Dzięki za tłumaczenie, przyjemnie się czytało ☺️ Click to expand... Proszę! To dopiero się rozkręca, później będzie jeszcze ciekawiej 😊
J Jezobel Aggregator gang Joined Feb 14, 2023 Messages 162 Feb 22, 2024 #4 Nakato said: Proszę! To dopiero się rozkręca, później będzie jeszcze ciekawiej 😊 Click to expand... To tym bardziej czekam na kolejne rozdziały 😊
Nakato said: Proszę! To dopiero się rozkręca, później będzie jeszcze ciekawiej 😊 Click to expand... To tym bardziej czekam na kolejne rozdziały 😊