df63eaf9-d868-40f3-9ab4-d58be078030f
BakedBanana Dex-chan lover Joined Nov 18, 2018 Messages 10,156 Oct 19, 2024 #2 DESCRIPTION: 「私、堀北あかり家が全焼して今日からホームレスになりました」 幼い頃に母親を亡くしたフリーター・堀北あかりは、叔父と叔母の虐待から抜け出し、貧しくも充実した日々を送っていた。そんな矢先、ある日バイトから帰宅するあかりが目撃したのは、炎に包まれた自分の家だった…。引っ越すお金もなく、路上で寝泊まりしようとしたあかりに声を掛けてきたのは、片手にお酒を持った謎の美女・心愛!突如スタートした路上生活、年中パジャマの配信者・ねねとも出会い…!?金ナシ、家ナシ、待ったナシ! Click to expand... You had me at '私', bookmarked!
DESCRIPTION: 「私、堀北あかり家が全焼して今日からホームレスになりました」 幼い頃に母親を亡くしたフリーター・堀北あかりは、叔父と叔母の虐待から抜け出し、貧しくも充実した日々を送っていた。そんな矢先、ある日バイトから帰宅するあかりが目撃したのは、炎に包まれた自分の家だった…。引っ越すお金もなく、路上で寝泊まりしようとしたあかりに声を掛けてきたのは、片手にお酒を持った謎の美女・心愛!突如スタートした路上生活、年中パジャマの配信者・ねねとも出会い…!?金ナシ、家ナシ、待ったナシ! Click to expand... You had me at '私', bookmarked!
V Vmpslushie Dex-chan lover Joined Jun 18, 2018 Messages 1,000 Oct 23, 2024 #3 After 2LJK was canceled, I wasn't expecting anything would come along that could fill the homeless schoolgirl survival manga shaped hole in my life.
After 2LJK was canceled, I wasn't expecting anything would come along that could fill the homeless schoolgirl survival manga shaped hole in my life.